Pored predstavnika medija i ljubitelja brenda, otvaranju su prisustvovale i voditeljka Kristina Radenković, top-model Danijela Dimitrovska, stilistkinja Kristina Bekvalac, kao i influenserke Nataša Pejašinović i Tašana Korać.

Kristina Bekvalac (2).jpg
Press 

Tašana Korać.jpg
Press 

Nakon relociranja radnje koja se nalazila u Knez Mihajlovoj ulici, poštovaoci neprolazne elegancije i ženstvenosti, novu kolekciju ovog italijanskog brenda sada će moći da pronađu u prizemlju Galerije.

DSC_9200.jpg
Press 

DSC_9076.jpg
Press 

Italijanski šarm i prefinjeni dizajn osnovni su elementi enterijera, kojim dominiraju neutralni i zlatni tonovi. Svaki detalj je u potpunom skladu sa neprikosnovenim italijanskim glamurom, dok su sofisticiranost i elegancija u fokusu svih kreacija.

Dada Rutović (2).jpg
Press 

DSC_8992.jpg
Press 

LIU JO svojim kolekcijama poziva žene svih uzrasta da izraze svoju ličnost, uz konstantno obraćanje pažnje na detalje i korišćenje najfinijih materijala u izradi. Nastao iz ideja da svojim dizajnom oslika viziju savremene žene, ovaj italijanski brend preko 25 godina uspešno kreira prepoznatljive kolekcije, koje su postale sinonim elegancije i ženstvenosti.

Nataša Pejašinović (1).jpg
Press 

DSC_9055.jpg
Press