Poznati italijanski brend Furla otvorio je vrata svoje prve prodavnice u Srbiji, u šoping centru Galerija u Beogradu. Tim povodom organizovana je ekskluzivna proslava kojoj su prisustvovale brojne VIP ličnosti, novinari, influenseri, ljubitelji mode i prijatelji brenda.

2 (5).jpg
Nikola Rudic/@Nikola Rudic Photography 

Zahvaljujući partnerstvu sa N Sportom domaćim obožavaocima mode predstavljen je dobro poznati Furlin italijanski stil života kroz široku lepezu ženskih torbi, aksesoara, naočara za sunce i sitne kožne galanterije.

Novootvorena beogradska prodavnica odiše minimalističkim i sofisticiranim konceptom, koji odražava Furline vrednosti kombinovanja autentičnog italijanskog nasleđa sa savremenim dizajnom.

4 (4).jpg
NIKOLA RUDIC/www.nikolarudic.com 

FURLA PROFIL KOMPANIJE

Furla je globalno pristupačan luksuzni brend ukorenjen u italijanskom stilu ; više od 90 godina je sinonim za kvalitet, kreativnost, inkluzivnost i opuštenu eleganciju. Kompanija koju je osnovao Aldo Furlanetto u Bolonji 1927. proizvodi visokokvalitetne tašne, cipele i sitnu kožnu galanteriju za širok spektar kupaca, uglavnom žena. Sa ciljem da našim klijentima ponudimo širi izbor proizvoda, a da pritom ostanemo posvećeni našim naporima u pogledu održivosti i našim vrednostima, Furla je dodala nekoliko kategorija proizvoda svom osnovnom poslovanju kožne galanterije. Danas se asortiman brenda sastoji od naočara, satova, tkanina i mirisa.

5 (5).jpg
Nikola Rudic/@Nikola Rudic Photography