Todd Lynn je diplomirao na Central Saint Martins i njegova fascinacija Londonom ne prestaje ni danas. Poreklom iz Kanade, ovaj kreator kaže da bi mogao da danima šeta londonskim umetničkim galerijama i u njima pronalazi nepresušnu inspiraciju.

Najlepše je, po njegovom mišljenju, to što London živi i diše modu tako da se na ulicama može u trenutku uhvatiti londonski stil.

Lynnove kolekcije nose duh lakoće, mraka i lepote rokerskog cool duha što njegovi poštovaoci itekako umeju da cene. A među njima su U2 - Bono i Adam Clayton, Rolling Stones - Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood, Marilyn Manson, Marc Almond, Courtney Love i  P.J. Harvey. A žena kojoj odgovara takva moda treba da bude “neustrašiva, sa srcem punim rock’n’rolla”.

Kako sam priznaje, Lynn prestaje da bude najbolje čuvana tajna rokera i izlazi na glavnu modnu scenu. Nakon kolekcije za jesen/zimu 2011. pod nazivom Revolution/Revelation, ovaj kreator je prikazao i mnogo mirniju reviju za proleće 2012. Međutim, na pitanje u čemu je sama suština njegovih kreacija i ličnog potpisa, Lynn kaže da su to i dalje “oštri kao žilet, androgini krojevi”.