Poznati glumci Aleksandar Radojičić i Viktor Savić, neobične frizure, make up i over the top oblačenje – svim akterima ove kampanje zajedničko je što su u Rajićevoj, izgledaju potpuno timeless dok uživaju obavljajući kupovinu.

Ljubav je satkana od malih stvari, sitnica koje ispunjavaju dan srećom i zadovoljstvom, od ispijanja jutarnje kafe sa pogledom na grad koji se budi, do kupovine autentičnih komada svetskih brendova i večere sa prijateljima u nekom od Rajićeva rooftop restorana.

2.jpg
Press 

6.jpg
Press 

Uz emocije koje naviru iz vintage fotografija, oživljene su scene iz kultnih domaćih filmskih ostvarenja, ali i moda ’80. godina koja naglašava ličnost i karakter svakog pojedinca. Teksas u različitim nijansama, šik aksesoari i jedinstveni odevni komadi dominiraju fotografijama, dok u pogledu kolorita preovlađuju jarke boje, a akcenat je na različitim teksturama i slojevitosti.

7.jpg
Press 

3.jpg
Press 

Zaljubljena kampanja Rajićeva Shopping Centra je još jedna u nizu upečatljivih i drugačijih kampanja koje je ovaj tržni centar realizovao u protekloj godini sa ciljem da iskustvo kupovine podigne na viši nivo i izađe iz okvira fast fashion trendova – tako što će priuštiti svojim posetiocima uživanje u svakom momentu posete i kupovine na mestu gde se ukršta istorijski i modni centar prestonice.

4.jpg
Press 

1.jpg
Press 

Modeli: Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, Mimi Dukić
Fotograf: Mina Dishlenkovich
Šminka: Jovana MUA
Frizura: Dimitrije Vokic
Stilista: Elena Nikolaevna
Asistenti stiliste: Marko Čvorović i Jovana Mitić