Ako će ijedan komad ovog proleća biti na must-have listi, to su zasigurno bodiji, a to će vam potvrditi i sve vodeće trendseterke koje u poslednje vreme ne mogu da zamisle dobar outfit bez njih. Razlog je više nego očigledan - bodiji dobro izgledaju i uz džins i suknje, oversized komade, kao i uz kargo pantalone, a na sve to, sjajno prikrivaju "nedostatke", i fantastičan su izbor kada nosite suknje i hulahopke, jer nećete morati da ih svako malo podižete.

Posebno su popularni cut-out modeli koji otkrivaju kožu i čine outfit atraktivnim.

Što se tiče boja, u narednom periodu u fokusu će biti neutralan i zagasit kolorit koji se s lakoćom prilagođava svakom stilu odevanja, ali nećete pogrešiti ni sa klasičnim crnim i belim komadima.

Bodiji su savršen izbor i za večernje prigode, te u tom slučaju birajte komade koji su nalik korsetu ili pak sa izazovnim izrezima sa čipkom ili mrežicom. Ovako nešto posebno dobro će izgledati u kombinaciji sa pantalonama visokog struka, ili pak midi suknjama.

No, nevezano za koji se model odlučite, stylish look neće izostati, a kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili najlepše bodije iz aktualne Zara ponude!

Zara Pogledajte kakve bodije možete pronaći u Zari, a koje ćete veoma lako uvrstiti u bilo koji stil.