Iako su omiljeni brendovi odavno predstavili svoje jesenje kolekcije, a noviteti samo stižu, to ne znači da u ovom trenutku ne možete pronaći odlične komade na sniženju. Zato smo odlučili da pogledamo trenutnu Zarinu ponudu 'Special prices' komada i moramo priznati da smo oduševljeni raznovrsnim izborom.

Pored toga što nam je u opisu posla i praćenje aktuelnih ponuda, pravilo koje poštujemo jeste da izbegavamo sumanuto trošenje novca na komade koji prate najnovije trendove, već ukoliko se odlučimo na potencijalnu kupovinu dobro razmislimo da li se određeni komad uklapa u naš stil.

Zara već nekoliko sezona ima odeljak Special prices koji se s vremena na vreme, kao što je to sada slučaj, dopunjava trendy komadima pogodnih za trenutnu sezonu.

Elle redakcija preporučuje da, po specijalnim cenama, šopingujete razne modele pantalona ili farmerki, a ne zaboravite i na bezvremenske blejzere koji vam ovog oktobra mogu poslužiti i kao jakna.

Stoga, kako bismo vam olakšali izbor i skratili muke oko kupovine, u nastavku smo odabrali nekoliko stylish 'ulova' po nešto nižim cenama za koje ne sumnjamo da će vam odmah privući pažnju.

Zara Zara Special Prices komadi!