Midi haljine apsolutne su gospodarice jeseni, a rafovi highstreet brendova već su preplavili modeli od kojih se ne zna koji je lepši. Ipak, čini se da je Zarina ponuda posebno primamljiva brojnim trendseterkama, ponajviše jer se mogu nositi i u kancelariju i u grad, te već izdvojilo ovih 5 modela koje su ponele sve it devojke.

Košulja-haljina

Sa velikim zadovoljstvom smo je nosili tokom letnje sezone, a sjajan je model jer se bez problema može nositi i tokom jeseni, posebno tokom toplijih dana.

Midi košulja haljine su uvek u trendu.
Zara 

Odlična za mnoge prilike, košulja haljina je popularan komad garderobe koji možete kombinovati sa gležnjačama ili klasičnim salonkama, a podjednako dobro ide i uz čizme preko kolena i mantil - odlična kombinacija za svežije jesenje dane.

Pruge

Obično smo navikli da ovaj dezen viđamo na raznim modelima odela i majici, a ove jeseni je zastupljen i na haljinama. Krem pozadina, preko koje se šire tamne horizontalne linije, stvara veoma lep i moderan dezen, koji je idealan za sve prilike.

zara midi haljina je sve što vam treba ove sezone
Zara 

Upravo takva je ova haljina koja će vas sigurno dovesti u centar pažnje.

Plisirana midi haljina

Kao što već znate, plisirana suknja je retro komad odeće koji je pre nekoliko sezona doživeo pravu renesansu, a posebno je popularan tokom proleća i jeseni.

Plisirana zara midi haljina je idealna i za posao i za grad
Zara 

Ipak, podjednako su popularne i plisirane haljine, posebno one kod kojih je samo donji deo plisiran, a koje ove jesenje sezone možete da nosite za sve prilike, naročito kada je reč o modelu čija dužina seže do pola lista.

Omiljeni dezen

Jednostavno – cveće je dezen kojem retko ko može da odoli i s pravom se može reći da je ovo najpopularniji print na svetu, bez obzira na godišnje doba.

zara midi haljina sa cvetnim uzorkom je jedan od modnih hitova.
Zara 

Cveće volimo da nosimo i tokom jeseni, a ova Zara haljina nas je potpuno očarala – tamna pozadina ukrašena plavim cvetovima veoma je atraktivna.

Haljina sa rol kragnom

Sveži jesenji dani zahtevaju i toplije komade odeće, a jedan od atraktivnijih koji možete da uvrstite u svoj stajling je svakako pletena ili džemper haljina.

Rolka haljina će se sjajno uklopiti u sve prilike
Zara 

Ove jesenje sezone u prvom planu su pletene haljine sa rol kragnom koje su nosive u svim prilikama. Želite da budete u centru pažnje? U tome vam može pomoći ova prelepa krem Zara haljina.