Gležnjače su godinama bile najpopularnije čizme za hladnije mesece, ali ove sezone dominiraju modeli do kolena. Osim što izgledaju neverovatno stylish i izdužuju figuru, vrlo su praktični i greju onda kada je to najpotrebnije.

Kombinacije s čizmama do kolena nekima mogu da predszavljaju izazov, no sada kada je jesen u punom zamahu uslovi su idealni za modno eksperimentisanje. Ako se pitate kako kombinovati ovu obuću, u nastavku donosimo 7 predloga.

1. Helanke

Ako vam se ne dopada kako izgledaju pantalone uvučene u čizme, spoj sa helankama će vas sigurno osvojiti. Pored toga, prva asocijacija na ovakav stil nam je Victoria Beckham, a svi znamo da je u pitanju modna ikona koja ne greši. Samo dodajte još elegantnih & modernih komada (poput sakoa) za savršen business look.

 2. Skinny jeans

Nakon što ste savladali umeće kombinovanja helanki i čizama do kolena, dodatno se zaštitite od nemilosrdne hladnoće parom uskih farmerki. 

 3. Mini haljine

Čizme do kolena mini-haljinama daju cool i nonšalantan vajb naspram uobičajenog seksepila i glamura.

4. Haljine s prorezom

Ako ste se nedavno počastili novim parom čizama, velike su šanse da ćete ih hteti da ih pokažete u svakoj prilici. Pa zašto ih ne biste predstavili s haljinom s prorezom koja će naglasiti čizme svaki put kada zakoračite?

5. Odelo

Fashionistice su počele da nose odela ili u kombinaciji s čizmama do kolena. Potražite mekane pantalone koje će urednije izgledati kada se uguraju u čizme.

 6. Mini-suknje

Za chic dnevni look, stilizujte mini-suknju koju inače čuvate za izlaske s parom chunky ravnih čizama do kolena.

7. Mekane farmerke

Ako ne volite skinny traperice, možete iskoristiti i par s ravnim nogavicama. Kao i kod odela, tražite najmekši materijal i čizme s malo širim listovima poput megapopularnih kaubojki.