Još uvek ima dovoljno vremena da razmislite o kupovini cipela za jesen, ali mi volimo da razmišljamo malo unapred. Naravno, temperature će u narednim nedeljama biti u padu, a pomisao da nemate šta da obujete može biti frustrirajuća.

Na model koji vredi potrošiti svoj novac, a koji će i sledeće jeseni i svake naredne biti moderan, Emily Ratajkowski ima odgovor.

Emily je još jedna u nizu poznatih dama koja ne može da odoli cenovno pristupačnim komadima, a navedeno je dokazala i ovih dana na ulicama Njujorka. Poput ostalih trendseterki i Emily je posebno privržena trendovima kakvi su modnom scenom vladali početkom 2000-ih godina.

Emily Ratajkowski u kaubojkama.
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako je najavila i ponovni trend čizmi kaubojki koje potpisuje brend Mango.

Ove upečatljive čizme mogu se naći na policama high street brendova kao što su Zara i Stradivarius u crnoj, beloj i smeđoj boji.  

S obzirom na dužinu koja može da varira, kao i same materijale, ovaj model čizama zaista može da bude idealan praktično za svako godišnje doba.

Kaubojke odlično idu uz mini teksas suknje recimo, kao i uz farmerice, kožne panatalone naravno, ali i uz brojne druge aktuelene koamde odeće.

Već su preplavile izloge domaćih radnji, a mi vam u nastavku donosimo nekolicinu aktuelnih modela kao inspiraciju: