Ukoliko se pitate u šta je pametno investirati sada, a što ćete moći da nosite i kada zvanično otpočne jesen, odgovor je više nego jednostavan- teksas haljine. Ovaj komad idealan je za prelazne periode kada dolazi do oscilacije u temperaturi, gde se posebno ističu jer se lako kombinuju i izgledaju chic u svim prilikama.

Tako će tokom naredne sezone biti vrlo privlačni midi modeli s retro vajbom, koji u ormar unose jedinstven i tako svež modni odmak. Naime, kako bi se izbegla monotonost teksas haljine su sada ukrašene tako efektnim, a opet jednostavnim i nenametljivim detaljima poput kaiša, kragni ili tregera, izbledjelim rubovima, kao i zanimljivo pozicioniranim džepovima.

Ovaj trend s oduševljenjem su prihvatile mnoge influenserke koje teksas haljinu sada nose uz sandale i večne bele patike. Kada zahladi, dodaće kaubojske čizme, sako, ili košulju ispod modela bez rukava i kreirati stajling koji će nositi iznova i iznova.

Svoje verzije midi teksa haljina pokazali su i popularni brendovi, kako luksuzni tako i oni high street, a mi smo za vas odabrali najlepše modele!

Zara, Bershka Pogledajte kakve će se sve teksas haljine nositi ove jeseni.