Ako postoji modni komad koji može da se takmiči sa haljinama po svojoj praktičnosti, onda je to definitivno kombinezon! Pored toga što imamo kompletan outfit u jednom modnom komadu, posebnost kombinezona je i u tome što instant kreira cool outfit koji ne može da prođe nezapaženo, a ove jeseni modeli od teksasa su se posebno istakali na ulicama!

Bez obzira na lični stil, ono što se mora naći u svakoj kolekciji je dobar kombinezon koji će transformisati svačiji garderober i osvežiti izbor outfita za sve prilike.

Denim kombinezoni su idealni za one dane kada ne znate šta da obučete i tražite nešto u čemu će vam biti udobno, ali neverovatno fashion.

Ovaj modni komad možete da nosite na različite načine, od kombinovanja sa omiljenim čizmama ili patikama i toplim kaputom, do elegantnih salonki i upadljivih minđuša za malo glamurozniji izgled.

Takođe, ovaj jednostavan izgled uvek možete upotpuniti posebnom torbom, a sigurni smo da će vas njegova ležernost podstaći da izađete iz zone modnog komfora i poigrate se detaljima!

Naravno, kožni modeli kombinezona su uvek dobrodošli! Tako će biti i ove sezone, s tim što će boje prevashodno biti u domenu crne, braon i maslinastozelene. Dobra strana je što se, poput teksas modela, podjednako dobro kombinuju sa elegantnim cipelama. ali i patikama.

U nastavku smo odabrali nekoliko modela kombinezona koji bi se trebali naći u vašem garderoberu ove jeseni!

Zara trendy kožni i teksas kombinezoni za jesen/zima 2023.