Elle Style Award dobitnica 2020. godine i devojka koja je krasila Elle naslovnicu prošlog septembra, odvažno nastavlja da osvaja modni svet. Tamara Kalinić juče je lansirala svoju prvu capsule kolekciju cipela za Ricagno.

U pitanju je italijanski brend koji proizvodi bezvremene cipele sa akcentom na potpetice, a čiji modeli istovremeno spajaju udobnost i visoki stil. Ricagno je posvećen buntovnoj, ali elegantnoj ženi koja teži da bude jedinstvena i chic, a upravo takva je i Tamarina linija.

''Posle skoro godinu dana rada, srećna sam što mogu da objavim svoju capsule kolekciju za Ricagno. Bilo je zadovoljstvo raditi zajedno sa timom koji čine jake žene koje znaju šta žele i ne plaše se da budu drugačije u svetu u kojem živimo. Nadam se da će vam se svideti ono što sam zamislila i zajedno sa Ricagnom kreirala za vas'' napisala je Tamara na svom zvaničnom Instagram profilu.

Ova kolaboracija je predstavljena na na ekskluzivnoj večeri u milanskom hotelu Palazzo Parigi, a prisustvovale su joj brojne modne influenserke iz celog sveta - od Valentine Ferragni i Emili Sindlev do Ginevre Maville, noseći upravo modele cipela iz ove linije.

Iako je želela da njena kolekcija iznedri modele cipela koje nema u svom garderoberu, Tamara je obratila pažnju da oni ne budu glasniji od žene koja ih nosi. Zato su ekstravagantni detalji poput perja odvojivi - možete nositi potpetice sa i bez njih, u zavisnosti od stila i raspoloženja.

Brend izjavio da je ova saradnja koju stvaraju jake žene i koje se zalažu za kvalitet, dizajn i autentičnost italijanske izrade bez presedana, a kolekcija je dostupna online, kao i u robnoj kući La Rinascente u Milanu.