Stil Julie Fox intrigira, pomera i inspiriše otkako se prvi put našla u žiži javnosti zbog veze sa Kanye Westom. Manekenka, dizajnerka i glumica svakog dana istupa sa novim odvažnim izgledom na ulicama Njujorka, a ovog puta osvanula je u denim suknji srpske dizajnerke Sande Simone koja je 2021. godine osvojila Elle Style Award priznanje za up-and-coming dizajnera čije vreme tek dolazi. Već tada, njene kreacije nosile su zvezde poput Kendall Jenner, a Sanda nam je otkrila da je njena najveća odskočna daska bila preseljenje u Pariz, gde je gradila sebe radeći za velike modne brendove.

Asimetrična maksi suknja kreirana je od 5 pari recikliranih farmerica, a Julia Fox spojila ju je sa topom i jaknom u istoj nijansi teksasa.

Ovim povodom, samo za ELLE, Sanda otkriva kako je došlo do saradnje sa Juliom Fox i kakav je osećaj raditi sa najuticajnijom modnom ikonom današnjice.

''Do saradnje je došlo tako što mi je pisala njena stilistkinja Briana Andalore da želi saradnju i da bi Julia volela da obuče neke komade iz kolekcije (Julia nas je otkrila na Instagramu par meseci pre toga). Briana mi je poslala poruku na rođendan, tako da mi je to bio najbolji rođendanski poklon. A osećaj je predivan, neću da budem lažno skromna. Preponosna sam, posebno jer je Julia trenutno najveća i najuticajnija modna ikona, i odlično predstavlja tip žene koja nosi moj brend. Ona je slobodna i ne žrtvuje trendovima, oblači se kako želi i kaže šta želi. Tako zamišljam devojku koja nosi moje komade.''

Takođe, od Sande saznajemo da je trenutno u Beogradu, gde priprema nešto novo.

''Vratila sam se u Beograd jer radim jednu veliku kolekciju. S obzirom na to da mi je proizvodnja ovde, moram da budem maksimalno prisutna, ali neću još da otkrivam planove koje imamo. Trenutno me inspirišu ekstremi i fetiši, pa će nova kolekcija biti u tom duhu.''