Ove godine, teško da je ijedan tip pantalona doživeo takvu popularnost kao što su to modeli sa širokim nogavicama. Cargo, palazzo, kilote, kao i klasične poslovne pantalone doživele su svojih "5 minuta slave", a trendseterke ih rado kombinuju, kako u dnevnim, tako i u večernjim varijantama. 

Međutim, kod ovakvih modela čak su i najveće zaljubljenice u modu naišle su na jedan drugi problem. Često se postavlja pitanje na koji način ih kombinovati, odnosno, uz koju obuću, a mi vam donosimo mali vodič uz pomoć kojeg ćete rešiti sve nedoumice.

Široke pantalone + mokasine

Kendall jenner oboćava da kombinuje mokasine uz široke pantalone
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

Ništa se ne kombinuje tako dobro uz klasične pantalone sa širokim nogavicama kao mokasine. Obuća koja vlada ulicama već drugu sezonu idealan je izbor kada želite da spojite stil i udobnost, i budite sigurni da ćete u ovakvom outfitu izgledati svetski.

Cargo pantalone + vrtoglave štikle

Tiffany Hsu kombinuje kargo pantalone uz vrtoglave potpetice.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Visoke potpetice su sjajan izbor ukoliko ne želite da vam se nogavice vuku po podu, a i kada vam je potrebno da izgledate elegantno. Sa druge strane, čak i klasične kargo pantalone možete pretvoriti u elegantniju kombinaciju ukoliko ih kombinujete sa visokim potpeticama kao što je to na gornjem primeru učinila dizajnerka Tiffany Hsu.

Široke pantalone + platforme

Victoria Beckham, "mama širokih pantalona", nebrojeno puta je pokazala kakvu obuću najbolje kombinovati uz ovaj trendi model. Ona veoma često bira obuću sa platformom, zbog čega dobija na visini, deluje vitkije, i daje svojim autfitima dašak 70-ih.

Široke pantalone + duboke patike

kargo patnalone fantastično se kombinuju uz široke pantalone.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ove jeseni, posebno su popularne Nike Air Jordan, a slavne trendseterke nebrojeno puta su pokazale na koji način ih možete kombinovati. Bilo koji chunky ili retro model, ili pak starke, učiniće čuda za vaš autfit i dati kežual prizvuk kombinaciji, te nemojte izbegavati da se poizgrate i na ovaj način.

Pantalone sa širokim nogavicama je najlakše kombinovati sa retro modelom patika.
Profimedia 

Elegantne pantalone/farmerke + vojničke čizme

Elegantnije pantalone ili farmerke sa širokim nogavicama fantastično izgledaju uz martinke ili chunky čizme, te nemojte oklevati da ih kombinujete na ovakav način. Na ovaj način se čak i najelegantniji komadi pretvaraju u cool kežual look, koji će privući sve poglede.

Široke nogavice + kaubojke

Kaubojke se fantastično kombinuju uz pantalone sa širokim nogavicama.
Instagram 

Kaubojke su defintivno hit jeseni, a posebno dobro izgledaju uz pantalone širokih nogavica. Za drugačiji look, možete uvući nogavice u čizme i tako postići klasičan "riding look", i na taj način vizuelno promeniti i dizajn pantalona, ali i inaglasiti struk.

Takođe, bez obzira na to koje cipele birate uz svoj autfit, ako izaberete kontrast boja, one će se sigurno istaći, a vi ćete izgledati edgy i stylish bez previše truda.