Jedna od vodećih svetskih modnih kompanija H&M Hennes & Mauritz AB (H&M), poznata po modi i kvalitetu po najpovoljnijoj ceni na održiv način, počela je danas sa onlajn prodajom i programom lojalnosti, H&M Member, u Srbiji. Tim povodom, u periodu od 9. do 20. novembra, svi kupci mogu ostvariti 20 odsto popusta na prvu kupovinu kada pristupe ovom programu.

“Izuzetno smo uzbuđeni što u isto vreme pokrećemo i onlajn prodavnicu i H&M Member program u Srbiji. Od sada su moda i inspiracija dostupni svim kupcima, bilo gde u zemlji, što im daje jedinstvenu pogodnost i sjajno iskustvo kupovine. Zajedno sa naših petnaest prodavnica u zemlji, nove opcije predstavljaju značajan korak u omni ponudi H&M-a, a ojačaće i našu osnovnu misiju – omogućiti svima da izgledaju, osećaju se i čine dobro,” rekao je Tomas Estrani, direktor prodaje u H&M-u.

Modna inspiracija, kao i pretraživanje poslednjih trendova, kolekcija i sjajnih ponuda sada su lako dostupni putem internet stranice hm.com i H&M mobilne aplikacije. H&M Member, pored ponude dobrodošlice, daje i mnoge druge pogodnosti. Kupci dobijaju personalizovane ponude, popuste, bonus vaučere, a mogu biti deo specijalnih takmičenja čime ostvaruju dodatne nagrade ili pozivnice za specijalne događaje.