Kaput je jedan od onih komada za koji se, kada ga kupite, ne brinute hoće li biti u trendu i naredne sezone. Još važnije od trendova, kaput je svestrani komad koji se bez problema uklapa u svaki outfit, a sigurni smo da na mrežama niste propustili kombinacije sa duksevima i sportskim komadima uopšte. 

Upravo ovakva izdanja sve su češći izbor outfita za casual day, a koliko je trend kombinovanja sportske trenerke i vunenog kaputa prihvaćen govore brojna izdanja IT devojaka sa Instagrama.

Ljubitelji klasike sigurno će prvo zapaziti uvek popularne modele kaputa u kamel boji, ali high-street prodavnice u svojoj ponudi imaju i modele vibrantnog kolorita, od trendy zelene, preko ljubičastih i narandžastih tonova. Među omiljenin modelima za jesen su duži modeli do kolena, a kako zima odmiče rado biramo i krojeve koji dosežu do čizama.

Mi smo zavirili u trenutnu ponudu u radnjama high-street brendova i u našoj galeriji izdvojili 20 modela kaputa raznih boja i krojeva koji bi mogli da postanu omiljeni deo vašeg ormana.

Zara Trendy kaputi do 10.000 dinara.