Da li kaputi sa leopard printom ikada izlaze iz mode? Mnogi bi odgovorili odrično i ne bi pogrešili. Uostalom, komadi sa animal printom su savršen način da vaše jesenje i zimske outfite pretvorite u one koji izgledaju kao da su sišli sa modne piste.

Zato i ne čudi što leopard print već duže vreme ne silazi s istihpočev od Ulle Johnson koja ga je najavila kao "it komad sezone jesen/zima 2022/2023.", preko Celine na čijoj se reviji još prošle godine moglo naslutiti da se animal dezeni vraćaju u velikom stilu.

Ne smemo zaboraviti ni brend Michael Kors koji su zadržali dobro skrojene i mrvicu oversized modele sa leopad dezenom. No, šta čini ovaj dezen toliko posebnim? Jednostavno je - idealan je i za minimaliste, i  za one koji su više na "over the top" strani.

leopard print suvereno vlada modnim pistama.
Courtesy of Michael Kors 

I slavne lepotice uvrstile su ovaj komad u svoj garderober. Tako je, primera radi, voditeljka i manekenka Alexa Chung kratak kaput sa animal printom ukobinovala sa skinny džinsom i tako "razbila" kežual kombinaciju.

Sličnu stvar uradila je svojevremeno i Kendall Jenner koja je pokazala da ovakav dezen "ide" čak i uz običan sivi duks, te da je to najlakši način da u svakom trenutku izgledate trendi i šik.

Sa druge strane, "veteranka" mode Kate Moss održala je lekciju stila i trendi kaput kombinovala u boho fazonu koji će mnogi, sigurni smo, rado iskopirati.

Ne smemo zaboraviti ni Victoriu Beckham koja se svake godine vraća mantilima i kaputima sa omiljenim printom.

A, naravno, i lepa manekenka Gigi Hadid u svom garderoberu ima popriličan broj komada sa leopard printom, te je u omiljenom teddy kaputu viđena nekoliko puta. 

Za slavnim lepoticama ne zaostaju ni poznate it dame sa Instagrama čiji stil može samo da vas dodatno inspiriše kako da ponesete najpopularniji komad sezone.

Tako, primera radi, influenserka Lena Farl dokazuje da kaput sa animal printom sam po sebi statement komad, dok je ostatak svog outfita zadržala jednostavnim, te uz indigo farmerice kombinovala najjednostavniju belu majicu.

Lena Farl uz leopard kaput nosi jednostavne kombinacije.
Instagram 

A da animal printovi nisu samo za "mlađe" generacije dokazuje i čuvena 50+ blogerka Grece Ghanem koja je uz lakovani mantil ponela midi haljinu sa floralnim printom i gumene Bottega Veneta čizme. Chic, trendy, i tako neodoljivo!

Grece Ghanem ne odvaja se od svog leopard mantila.
Instagram 

Ellie sa "Slip Into Style" ombinuje kaput sa leopard printom sa belim farmerkama i braon torbom, a ceo look zaokružila je svilenom maramom jarkih boja koja su dale posebnu "živost" outfitu.

Ellie sa "Slip Into Style" kombinuje kaput sa leopard printom sa belim farmerkama i braon torbom
Instagram 

Siže: ove jeseni i zime nemojte se plašiti da ponesete bold printove i date potpuno novo ruho svojim outfitima, au nastavku pogledajte još neke predloge kako da kaput sa leopard printom iznesete ove sezone na najlepši mogući način.