ELLE Srbija je najčitaniji modni magazin kako u Srbiji, tako i širom sveta, a pored mode, svakog 22. u mesecu donosimo različit spektar tema za osvešćenu, savremenu ženu: aktivističkih, beauty, lifestyle, dekor, i sl. 

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD, a na poklon ćete dobiti Eucerin®Hydro Protect. Sve informacije možete dobiti na tel: +381 11 63 57 268 ili e-mail: pretplata@adriamedia.rs.

O POKLONU

Novi preparat iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca - Eucerin®Hydro Protect Ultralagani fluid za zaštitu od sunca SPF 50+, pretvoriće vašu dnevnu rutinu zaštite od sunca u naviku u kojoj uživate i vi i vaša koža. Ovaj ultralagani fluid odgovara svim tipovima kože, lako se nanosi, brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži, a pored toga: povećava hidrataciju kože do 25 odsto, obezbeđuje zaštitu DNK kože od oksidativnog stresa izazvanog UV zračenjem i pruža visoku UVA i UVB zaštitu, kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS).

Zahvaljujući Eucerin®Hydro Protect Ultralaganom fluidu za zaštitu od sunca SPF 50+, vaša koža će uz upotrebu samo jednog preparata biti meka, lepa i zaštićena, a vi ćete uživati u sunčanim danima sa novim samopouzdanjem i sigurnošću u zaštićenost svoje kože!

KAKO SE PREPLATITI?

Iznos uplatite na račun: 265-1630310006386-66, poziv na broj: ELLE, svrha uplate: Pretplata na magazin ELLE, korisnik: Adria Media Magazine d.o.o. Kopiju uplatnice s narudžbenicom pošaljite na adresu: Poštanski pregradak 58, 11103 Beograd 4. Podatke možete poslati i na imejl pretplata@adriamedia.rs ili popuniti obrazac za pretplatu na sajtu www.adriamedia.rs

Pretplata će krenuti od narednog broja zavisno od prijema vaših podataka. U cenu je uračunata poštarina.