Uspešni modni biznismen Saverio Moschillo je, očigledno, zaista želeo brend Haute.  Pošto je u oktobru 2008. godine otkupio polovinu akcija, odlučio je da dovrši akviziciju i od naredne godine postane apsolutni vlasnik.

“Ovo je specifičan brend koji s ponosom vodimo moja kći Alessandra i ja”, objašnjava Moschillo. “Pred vama su izuzetni komadi, vrlo sofisticirani, svi rođeni u našoj radionici i svi nastali kao plod dugog istraživanja, jedinstveni i originalni.”

A takve komade mogli su, po Moschillovom mišljenju, da stvore samo kreatori koji su i sami “deo porodice” i koji “odlično razumeju šta je, zapravo, linija Haute”.

Za kolekciju jesen-zima 2011/2012. koja je prikazana na milanskom Fashion Weeku, kreatori uključeni u “porodicu Moschillo” bili su Marcus Constable i Caterine Brickhill. Marcus je odavno poznat u modnim krugovima kao diplomac sa Central St. Martinsa koji je sarađivao sa Topshopom, Claudeom Montanom i luksuznim modnim brendom Petra a onda neko vreme nestao s modnog radara. Nekoliko godina kasnije pojavio se kao free lancer i osnovao liniju pod svojim imenom. Britanka Caterine Brickhill diplomirala je na istom fakultetu, a zanat pekla punih pet godina kao asistentkinja Alexandra McQuinna.

U Milanu su dvoje oprobanih kreatora prikazali pravi eklektični miks kojim je Saverio Moschillo očigledno bio očaran, jer je dajući izjave novinarima čak i otpevao nekoliko taktova popularne kancone pred mikrofonima. “Haute je izvanredan brend”, uzviknuo je Saverio zadovoljno.