Na modnoj reviji i tradicionalnom brunch-u dobro poznatog brenda Deichmann predstavljena je nova jesenja kolekcija, koja donosi širok izbor štikli, loaferica i jesenjih čizama uz koje ćete zakoračiti u jesenje dane sa stilom. Od elegantnih i minimalističkih do odvažnih autfita koji kombinuju boje, dezene i slojeve, nova Deichmann kolekcija donosi širok asortiman obuće koja će savršeno upotpuniti svaku odevnu kombinaciju i inspirisati vas da jesenje ulice pretvorite u ličnu modnu pistu.

Kroz moto „Be You“, nova Deichmann kolekcija poručuje da su modna pravila deo prošlosti i da je moda danas mesto individualnosti i ličnog kreativnog izraza, te da je jedini istinski trend – biti svoj.

Pored modne revije koja je pokazala da je pravi par obuće ono što svaki modni izraz čini istinski upečatljivim, održan je inspirativan panel, na kojem su modna urednica i stilistkinja Vanja Pantin objasnila da je Moda je mnogo više od praćenja trendova. "To je način izražavanja, način da se pokaže ko ste i kako se osećate."

Deichmann 05.jpg
Deichman 

Na panelu su takođe govorili i modni influenseri, Jovana Arsić i Aleksa Todorović, koji su delili svoje iskustvo sa prisutnima. Jovana, ujedno i TV lice RTS-a, objasnila je kako već ima izgrađen stil i ne treba da se odstupa od svojih želja zbog drugih, dok je Aleksa istakao kako za njega moda nema granica i nema pravila, dodajući: "Stil je lična izjava, i važno je izraziti sebe kroz svoj izbor odeće."

Deichmann 04.jpg
Deichman 

Psihološkinja Vesna Đukić iznela je dublje profesionalno razumevanje pozitivnog uticaja našeg ličnog stila odevanja na samopouzdanje i emocionalno stanje: "Kada se osećamo udobno u onome što nosimo, to ima direktan pozitivan uticaj na naše mentalno zdravlje i samopouzdanje", rekla je ona.

Posetite najbližu Deichmann prodavnicu i odvažno zakoračite u jesen u obući koja jasno poručuje – „Be You“!

Deichmann 02.jpg
Deichman