Rođen u Singapuru, nastanjen u Parizu, Andrew Gn ispreda svoju modnu priču kao da povlači neprekidne cikcak linije između Istoka i Zapada.

Vez za njegove haljine proizvodi se u samoj kući Andrew Gn, a ukrase i dugmad kreira lično Andrew čime se odlično gasi žeđ buržoaskih princeza za novim, jedinstvenim i neponovljivim. Nije ni čudo što je i kreator lični prijatelj sa svojim imućnim klijentima te se, prema njegovim rečima, oko dvadeset odsto prodaje obavi kroz personalne kontakte.

Andrew je studirao modu na londonskoj školi St. Martins, a magistrirao na milanskoj akademiji Domus. Pošto je godinu dana stažirao u kući Ungaro, otpočeo je sopstvenu modnu etiketu 1996. godine i otvorio radnju u Parizu.

Zahvaljujući izvanrednom obrazovanju, Gn je razvio do maksimuma svoje tehničke veštine, dok od roditelja baštini sklonost ka lepom i antiknom nameštaju, porcelanu i tekstilu. Za težnju ka perfekciji i optimističnu upornost koje ga krase treba, kaže Andrew, “kriviti” samo njega lično.

Kad je reč o prodaji, Andrew kaže da njegove haljine nikome ne treba objašnjavati. “Žena uđe u radnju, ugleda moju haljinu i samo pomisli – ovu moram da imam”, tvrdi Andrew. Luksuzni materijali i specijalan ručni rad, zaista, malo koga bi ostavio ravnodušnim. “Moja tipična žena je nalik meni – nekonvencionalna i zabavna, ali i kultivisana i inspirisana estetikom.”