Na ideju da kreira svoju kolekciju tašni, Dee Ocleppo došla je dok je pomagala svom suprugu u pripremi poslednje kolekcije za Home Shopping Network za mart 2012. Kako je izjavila, smatra da ako je dovoljno kreativna da učestvuje u ovom projektu, dovoljno je kreativna i da napravi sopstvenu kolekciju.
Kolekcija će sadržati četiri tipa tašne, a kupci će moći da biraju materijal i drške tako da će praktično sami "kreirati" svoju tašnu a s obizirom na to da postoji 13 različitih materijala, mogućnosti su zaista velike. Pri tom, cena ovih tašni (s obzirom na to da su skoro unikatne) neće biti, po rečima kreatorke, velike. Za cenu od 100 do 250 dolara, kupci će moći da kupe torbu od tekstasa, najlona, kože, materijala sa animal printom...

"Volela bih da ponudim nešto trendi za šta ljudi neće morati da opljačkaju banku. Za torbe koje se prodaju danas, cena ovih će biti prilično prihvatljive. Neće morati da založite kuću, a imaće mogućnost da sami dizajniraju svoju torbu. To daje osećaj moći i kontrole", izjavila je Dee Ocleppo.