Belgijski dizajner koji trenutno radi za Jil Sander bi trebalo da potpiše ugovor sa francuskom modnom kućom gde bi zamenio Johna Galliana na mestu kreativnog direktora, ali Valentino nije siguran da je to pravi potez. On je nedavno izjavio: “Nisam siguran – to jeste neverovatan posao, ali ne znam da li je on prava osoba za njega. Teško je zameniti Johna Galliana. Mislim da je važno da se ne žuri sa izborom. Mora postojati logički sled stvari za brend. Ali ko sam ja da kažem bilo šta? Mislim da ćemo morati da sačekamo i da vidimo šta će se dogoditi.”

Dior je prošlog septembra najavio da će vrlo brzo objaviti ime Gallianovog naslednika. Bill Gaytten, vršilac dužnosti dizajn direktora je objasnio da je ova modna kuća prošla kroz težak period od kako je prethodni kreativni direktor otpušten zbog optužbi za rasizam i anti-semitizam. Rekao je: “Ovo je bio težak period, ali ne mogu ništa da kažem, sve će biti otkriveno.“

Alexander Wang je obavešten da će dobiti posao, kada su otpali favoriti Haiden Ackerman, Marc Jacobs i Riccardo Tisci. 

Izvor blizak LVMH, kompaniji koja je vlasnik Diora, je objasnio: “Ovo je veoma teška situacija za Dior, pošto tri glavna favorita ne mogu da preuzmu posao. Haider Ackerman je previše “nervozan” za Dior; Marc Jacobs je stvarno želeo ovaj posao, ali LVMH želi da on ostane uz Vuitton; a Riccardo Tisci je jednostavno odbio, pošto je rekao da mu odgovara posao u Givenchy-ju. Za sada, posao niko ne preuzima.”