Inspirisana muzikom Yasiin Bey-a kao i životom u Njujorku, TaTa će predstaviti prvu liniju muške odeće za sezonu jesen/zima 2012. Namenjena je talentovanom, mudrom i emotivnom muškarcu koji svojim stilom odevanja ne prati trendove već uživa u sopstvenoj autentičnosti. Muzičku podršku reviji pružiće Dada Selectah, poznati beogradski DJ, a Ola Horhe će koncertom ispuniti celovečernji užitak.

Tatjana Tatalović, slikar i istoričar umetnosti po zanimanju, pristupa modnom dizajnu kao slikarskom platnu, preko koga prenosi strast i emocije. Platno je prvo šivenjem teksturisano, a zatim sklopljeno u odevni predmet koji je zbog autentične teksture i jedinstvene strukture sam po sebi jedinstven. Korišćenjem novih, kao i prirodnih materijala, zahvaljujući saradnji sa kompanijom Textil. Tatalovićeva prožima odeću duhom koji je moderan, svež ali i klasičan u svojoj eleganciji.

Od osnivanja, brend TaTa je priznat i cenjen zbog savremenog dizajna, a 2009. godine nagrađen je sa Elle Fashion Award koji je magazin Elle dodelio za najupečatljivu kolekciju na Beogradskoj nedelji mode. Osim na domaćim modnim događajima, TaTa je predstavljen i američkoj publici na DC Washington Fashion Week kao i uskim njujorškim modnim krugovima.