Dizajnerka očekuje treće dete u aprilu i kompanija Celine donela je oštru odluku da se revije za jesen/zimu  2012/2013. ne održi  jer bi to bilo previše zahtevno za  Phoebe.

Marco Gobbetti, izvršni director Celine rekao je za WWD da je planirana revija veoma zahtevna i traži veliko zalaganje kreatorke. Smatraju  da je najbolje da linija održi malu prezentaciju  kolekcije u svom studiju  za novinare i kupce  4. marta, baš u vreme kada je i planirano da se revija održi. Ovom malom šouu prisustvovaće i sama kreatorka Phoebe Philo.

Međutim kako je Marco naveo “posao je uvek na prvom mestu”  tako da kreatorka i dalje radi  na kolekciji sa svojim timom. Phoebe, koja je zaslužna za  pretvaranje ove francuske  ready-to-wear modne marke  u jedan od najtraženijih luksuznih brendova, rekla je da nikad nije imala nameru da uvede novu vrstu minimalizma u modu. "Smatram da je svet umoran od neozbiljnih i neubedljivih komada odeće koji će na kraju završiti zaboravljeni u ormanima ili deponijama", rekla je Phoebe.