Kompanija je ovu kolekciju opisala kao “izuzetnu, vanvremensku, delikatnu i glamuroznu”. Čitav projekat strogo je držan u tajnosti, ali neki od komada ipak su bili prikazani na spektakularnom Victorias’s Secret šou koji je u New Yorku održan u novembru.

"Uradili smo kolekciju unutar kuće, jer imamo dizajnerski tim koji ima veliku strast prema vešu i zbog njih je Vicotoria’s Secret drugačija nego bilo koji drugi brend", izjavio je za WWD Ed Razek, predsednik i šef marketinga modne kuće.

Kolekcija, koja uključuje grudnjake, odgovarajuće gaćice sa naboranim detajlima i tankim svilenim podvezicama, baby doll spavaćice od šifona, spremna je da zameni dosadašnje kolekcije donjeg veša koje se nalaze u maloprodaji.

U novembarskom šou, Viktorijin anđeo Miranda Kerr prošetala je pistom u sada već čuvenom Fantasy Treasure grudnjaku vrednom 2.5 miliona dolara koji je bio uparen sa svileno-čipkastim gaćicama. Mirandu je tokom revije iz publike bodrio njen muž Orlando Bloom.

Inače, za čitav događaj iskeširano je oko 12 miliona dolara, a kao specijalni gosti nastupili su Kanye West i Jay-Z – koji promovišu svoj novi album Watch The Throne, kao i Maroon 5 sa svojom hit pesmom Moves Like Jagger.