Minimalizam. Pročišćenost. Sofisticiranost. Njegova estetika osvojila nas je još prvom bridal kolekcijom predstavljenom u januaru ove godine.

Svoju viziju autentičnog šarma Adem Grljević razvija i prenosi kroz spontane i ženstvene linije modela za venčanja koji se ne mogu definisati okvirima sezone pa, čak, ni prilikom. Oni su vanvremenski jednostavni, ali i razigrani, a posebnost dizajna pokazuje se kroz spontanost i suptilne detalje.

 Zahvaljujući igri materijala, forma koja prati žensko telo, bilo da ga meko obavija i sa njim se kreće ili mu ističe siluetu, kristalizuje se kao potpis brenda. Prvu kolekciju obeležio je plisirani organdin koji nastavlja da živi kroz noseće komade CHAPTER II kolekcije - statement bluzu trapezastog kroja i dugu suknju neočekivane moći transformacije. Uz fluidni top ona je neodoljivo romantična, dok je u paru sa preciznim linijama sakoa personifikacija moći. Studio ADEM/S igra upravo na kartu suprotnosti koje u sebi nosi svaka žena, pa je sako zamišljen i kao deo letnjeg odela sa bermudama.

1.JPG
Giacomostudio 

7.jpg
Giacomostudio 

5.JPG
Giacomostudio 

10.jpg
Giacomostudio 

6.JPG
Giacomostudio 

8.jpg
Giacomostudio 

Iako zamišljena kao antiteza tradicionalnoj ideji venčanice, kolekcija CHAPTER II prevazilazi samo jednu priliku. Svi njeni komadi mogu se međusobno kombinovati. Za kruta pravila i trendove nema mesta u modelima sa potpisom Studio ADEM/S.

''Tradicija je u svima nama i ne smatram da je nužno niti u potpunosti treba odbaciti. Ceremonija sama po sebi jeste deo našeg duhovnog nasledstva. Naš cilj je transformacija pojedinosti koje kreiraju slobodu u kojoj leži pun potencijal'' rekao je Adem za ELLE.

Pozivamo vas da zaplešemo zajedno i zvanično objavljujemo: You are all invited.

FOTOGRAFIJA: Giacomostudio
STILISTA: Manda Javorina
MODEL: Milica za Legionmodels
ŠMINKA: Saša Joković
FRIZURA: Milena za Salon Glamour, Zagreb