Prepoznatljivi simbol krokodila ponovo je u Knez Mihailovoj ulici, ali sada na još atraktivnijoj lokaciji. Sinoć, uz prikazivanje nove letnje kolekcije, brend LACOSTE svečano je otvorio prodavnicu u srcu Beograda. Od teniskih terena pa sve do modnih pista, brend gradi svoju priču još od 1933. godine uz kreativno nasleđe koje je ostavio osnivač Rene Lacoste. 

Svaka kreacija je mnogo više od stila, a SS24 je kolekcija koja odiše prepoznatljivim letnjim motivima, kao i toplim, pastelnim koloritima.

U luksuznoj prodavnici, među mnogobrojnim zvanicama, našle su se glumice Matea Milosavljević i Marina Ćosić, glumac Miloš Petrović Trojpec, mlada zvezda i pevač Đorđe Ćulafić Džordži, kao i veliki broj predstavnika medija i influensera. Iako je poznato da je brend do nedavno bio dostupan u istoj ulici, sada su svi gosti imali priliku da uz DJ ritmove svetske scene uživaju u atraktivnijem i većem enterijeru prodavnice na novoj, privlačnijoj lokaciji.

MILOŠ, MATEA, ĐORĐE I VLADA.jpg
@NIKOLA_RUDIC_PHOTOGRAPHY/WWW.NIKOLARUDIC.COM 

Letnji aksesoari, kao i prepoznatljive polo majice – samo su deo asortimana koji će ovo leto obeležiti komadima koji savršeno spajaju sport i eleganciju. Nijanse žute, plave i zelene, prošarane prugama i raznim drugim motivima oduševile su prisutne, a gosti su imali priliku da se uvere u neverovatan kvalitet kojem brend oduvek teži koristeći samo najfinije materijale.

LACOSTE posvećen praktičnom stilu za svaki dan, meri vrtoglavi svetski uspeh, a sa ponosom ga nose slavni sportisti, među kojima je naš teniski as Novak Đoković, teniserka koja obara sve rekorde Venus Vilijams, kao i poznati francuski glumac Pjer Nine i azijski umetnik Vang Jibo. Od sada, komade koji su favoriti ove zvezdane ekipe možete pronaći i u Knez Mihailovoj 47, gde vas čeka modni spoj tradicije i savremenog stila.

Za više informacija o brendu i novoj SS24 kolekciji posetite zvaničnu LACOSTE stranicu.

ATMOSFERA.jpg
@NIKOLA_RUDIC_PHOTOGRAPHY/WWW.NIKOLARUDIC.COM