Tokom ove vesele večeri glumac i model Eddie Redmayne bio je samo jedan od pobednika koji je izazvao smeh i naklonost publike.

Dizajner modne kuće Acne, Johnny Johansson osvojio je nagradu za savremeni brend godine. Pošto je nasmejao publiku švedskom folk pesmom, poznati dizajner obuće Nicholas Kirkwood koji je nakon toga izašao na binu rekao je da je veoma uzurpiran “serenadom” pobednika.

Jonathan Saunders otkrio je istinu da se svaki dizajner plaši modnih urednica, ali da je ipak urednica magazina Elle najprihvatljivija od svih. Glumica Michelle Williams zahvalila se putem video poruke za dodeljenu nagradu, noseći H&M toaletu pred dodelu BAFTA nagrada.

Mary Katrantzou primila je nagradu za budućeg mladog dizajnera godine, a Jessica Chastain za buduću ikonu. Prelepa glumica i model Rosie Huntington-Whiteley izašla je na binu rekavši da prosto ne može da veruje da je osvojila nagradu za ikonu stila!

Domaćin večeri, glumac Cuba Gooding Junior nasmejao je prisutne i izazvao ih da odigraju zanimljivu igru. Naime, pravila su glasila da svaki put kad Alexa Chung izgovori Elle, Style ili Beautiful prisutni nazdrave.

Sara Burton – dizajnerka kuće Alexander McQueen i tvorac venčanice Kate Middleton – potom se zahvalila magazinu Elle, Naomi Campbell i Lee McQueenu što su joj pružili mogućnost da stvara.

Pogledajte delić ove zanimljive londonske večeri, a fotografije sa crvenog tepiha možete da pogledate na sajtu Elleuk.com