Bili smo u prilici da ispratimo preko 40 revija putem live streaminga, a poseban akcenat bio je i ove godine na fashion filmovima koji su pratili novi kolekcije. Oni koji nas ostavljaju bez daha i ovoga puta su Burberry Prorsum, Mary Katranzou, Christopher Kane, David Koma, Meadham Kirchoff, Holly Fulton,  Ashish, Roksanda Ilinčić...

Izdvajamo dizajnere koji su ostavili poseban utisak na nas:

Mary Katranzou – Nove siluete, fenomenalni printovi; Anthony Price, britanska modna legenda, bio je inspiracija za ovu kolekciju.

Meadham Kirchoff  – brend koji predvode možda dva najveća buntovnika londonske scene;  dok su pravili ovu kolekciju bili su inspirisani nepostojećim klubom u koji bi želeli da izlaze; kolekcija obiluje nosivim komadima, što nije bilo tipično za ovaj brend u prehodnim sezonama.

Christopher Kane – modni poznavaoci se slažu u tome da je ovo bila njegova najbolja kolekcija do sada, pomalo mračna i potpuno suprotna u odnosu na multikolornu prolećnu kolekciju

Burberry Prorsum – Christopher Bailey još jednom je dokazao da je apsolutni lider među najaktuelnijim dizajnerima.

Roksanda Ilinčić – sportske komade i forme pretvorila je u elegantne i formalne. Roksanda je inače poznata po svojim fantastičnim formama napravljenim od svile, kao i luksuznim večernjim haljinama.