Agyness Deyn, jedna od najpoznatijih supermodela, ima 29 godina, a ne 24 kako je tvrdila do sada. Ona je okrivila bivšeg agenta za situaciju u kojoj se sada nalazi. "Kada sam odlučila da se bavim modelingom imala sam 18 godina, što je malo kasno za novo lice u poslu, zbog čega su mi predložili da lažem za godine", rekla je manekenka za Guardian.

Njena drugarica iz odeljenja je još 2007. godine napravila Facebook grupu pod imenom 'Agyness Deyn ti nemaš 18 godina' kao odgovor na članak u kom se navodi da je rođena 1989. godine. U opisu grupe pisalo je: "Ova grupa je za sve one koji shvataju da supermodel Agyness Deys, poznata i kao Laura Hollins nema 18, ni 21 niti bilo koji drugi broj godina koji tvrdi da ima. Mi znamo ljude koji su išli sa njom u školu i koji mogu potvrditi da ima 24 godine."

Agyness je nedavno prešla sa piste u glumački posao i otkriva koliko uživa pokazujući svoju ranjivu stranu. "Za modeling je potrebno da budete jaka osoba ili da barem izgledate tako, a u glumi morate da dođete u dodir sa svom ranjivošću koji nosite u sebi", rekla je.