Duda Bundchen, sestričina poznate zvezde, kreirala je liniju za brazilsku kompaniju dečije odeće Brandili Mundi, za čije je kampanje već pozirala ranije. Brend je potvrdio ovu informaciju dodajući da je ona čak pomogla pri odabiru komada koji će se naći u kolekciji.

"Ona nam je rekla koji joj se printovi, krojevi i detalji najviše dopadaju a sudeći po povratnim infromacijama koje smo dobili stvorili smo kolekciju", navodi Germano Costa, direktor marketinga kompanije za Forbes Magazine - "Sve komade nove kolekcije je odobila Duda, tako da verujemo da će njena romantična inspiracija vrlo lako upasti u oko devojčicama."

Kolekcija je izrađena od najkvalitetnijih eko materijala i očekuje se da će se na pordručju Južne Amerike naći u junu. Takođe se očekuje da će ona nastaviti da bude zaštitno lice brenda do 2013. godine.

Inače, kada su u pitanju godišnje zarade Gisele i njen muž Tom Brady spadaju u neke od najmoćnijih parova na svetu, a pored modelinga ona je vlasnica asortimana kozmetike za negu kože "Sejaa" i hotela.