Legendarni dizajnerski par, koji je do 2005. godine bio u emotivnoj vezi i kasnije nastavio da radi zajedno, otkriva da sebe danas doživljavaju na potpuno drugi način.

"Mi se volimo na potpuno drugi način. On je moja porodica. Videti dva muškarca koji nisu u ljubavi a i dalje stvaraju zajedno, to je prelepo", izjavio je Stefano na Vogue Festivalu i objasnio da obojica crpe snagu iz ljubavi porodice - "Porodica je univerzalni osećaj. Porodica je lepo mesto za osećanje ljubavi"

S druge strane Domenico je otkrio kako njih dvojica uvek prvo podese raspoloženje dok dizajniraju, puštajući pravu muzku.

"To je kao film. Svaki put kada se sastanemo mi se našalimo 'koji film večeras gledamo?'", rekao je Domenico.

Dizajnerski duo, koji je svoju prvu žensku kolekciju lansirao 1985. godine, prethodno  je izjavio da unajmljuje mlade ljude jer je pronicljivost mladosti poželjna pri stvaranju novih dizajna.

"Sada smo zreli muškarci, ali vrlo dobro se sećamo kako je kada ste mladi i nemate podršku. Zato danas cenimo, pomažemo i ohrabrujemo mlade ljude. Imamo mladog asistenta koji je u svojim dvadesetim, volimo da ga ubacimo u centar zbivanja i uvek nam njegova pomoć dođe sa druge tačke gledišta", otkrio je Stefano - "To je pronicljivost mladosti koja se treba održavati u svakom polju, jer pomaže da se stvari vide pod nekim drugim svetlom. Mi uvek pitamo mlade ljude za mišljenje, to je veoma važno"