“Kada smo prvi put srele Stevea Maddena, sa kojim smo dugo sarađivale, nosila sam moje stare Superga patike i on je rekao – Ooo, želeo sam da kupim tu kompaniju, a ja sam rekla – Ako je kupiš, seti se nas”, ispričala je Ashley Olsen.

Bliznakinje su u septembru 2011. godine postavljene za kreativne direktore kompanije Superga, povodom stogodišnjice brenda. “Naša kolekcija za Superga je rasprodata za nekoliko sati nakon što se pojavila na internetu. Veoma smo uzbuđene, zaista jesmo”, rekla je Ashley.

Sa druge strane, Mary-Kate je tužna jer svoj omiljeni par  iz kolekcije ne može da nosi. “Prosto želite da zgrabite sve te patike za bebe, naročito onaj kašmir par, one su neverovatne”, rekla je Mary-Kate za WWD.com.

Sestre Olsen, nakon što su stekle slavu kao glumice, postale su modne ikone, a vlasnice su brenda The Row. Mary-Kate je jednom prilikom izjavila da nikada ne bi napustila kuću ukoliko nije zadovoljna svojim autfitom.
“Onog momenta kad počnete da se oblačite za nekog drugog, sve krene naopako. Ne mogu da izađem iz kuće ako mi se ne sviđa šta nosim, bukvalno ne mogu”, ispričala je Mary-Kate.