David Koma, inače gruzijskog porekla, trenutno živi i radi u Londonu. Diplomirao je na prestiznom Central Saint Martins univerzitetu, a njegove kreacije do sad su nosile Beyonce, Cheryl Cole, Rihanna, Jennifer Lopez , Alicia Keys i Kylie Minogue.

"Uvek sam srećan kad radim sa ženama kao što su Beyonce i Kylie. Ja stvaram specijalne komade za njih i to je neverovatno. Imao sam sreće što su mnoge poznate pevačice nosile moje modele", rekao je David.

Njegov najdraži momenat bio kada je Beyonce nosila njegovu haljinu: "Kada je dobila MTV nagradu, 2009. godine, nosila je komad iz moje diplomske kolekcije i to je bila velika stvar za mene!"

I Lady Gaga je na listi žena koje vole ovog dizajnera. Na svojoj  australijskoj turneji, na aerodromu u Brizbejnu nosila je ljubičastu haljinu sa naborima na kukovima, iz njegove kolekcije za P/L 2012. Koma, čiji je tim poslao pevačici dve haljine za turneju, nije bio siguran da će Lady Gaga uopšte nositi neku od njegovih kreacija, dok nije video fotografije. 

"Uvek sam srećan kad vidim da tako neverovatne žene nose moje dizajne, naročito kad izgledaju toliko dobro. Ona je postala ikona. Mnogo je eksperimentisala i veoma sam srećan što je nosila jednu od mojih haljina. Ona je jedinstvena. Mislim, Lady Gaga je Lady Gaga", rekao je Koma.

Gaga je uparila haljinu Davida Kome sa crnim rukavicama i parom Louboutin Daffodile cipela.