Kako bi dosegla do mlađe populacije, britanska dizajnerka, koja je kreirala uniforme za olimpijski tim Velike Britanije na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, često je u kontaktu sa dvadesetčetvorogodišnjom pevačicom kako bi saznala izvor Rihannine ija inspiraciju za svoje modne kombinacije.

Neimenovani izvor izjavio je za novine Mail On Sunday: "Njih dve redovno pričaju telefonom, a te razgovore nazivaju 'Razgovori o raspoloženju'. Stella zovne Rihannu i pita je da joj objasni šta je danas uticalo na njeno raspoloženje, da li su to boje, teksture ili pak šare. Stella oseća da bi trebalo da se poveže sa mlađim generacijama, a Rihanna joj rado pomaže. To je bizaran način da se kreira modna linija, ali njih dvoje veoma dobro sarađuju"

Rihanna je trenutno voditelj novog rijalitija "Styled to Rock", koji se emituje na kanalu Sky Living, čiji je zadatak da pronađe mlada dizajnere koji će se takmičiti jedni protiv drugih, a pobednik će imati priliku da dizajnira za Rihannu. "Deca koja prate modu uvek se trude da smisle nešto novo i to je osnova ovog takmičenja, zato sam i došla u London", izjavila je Rihanna povodom emisije i dodala - "Zaista sam htela da učestvujem u ovom rijalitiju, zato što volim da otkrivam nove dizajnere i pronalazim stvari koje su sveže i trendseterske"