Prvi od dizajnera kog smatraju za njujorškog "teškoligaša" mode, Jason Wu imaće reviju danas. On važi za jednog od najuzbudljivijih i najuticajnijih imena u modi Njujorka, pogotovo nakon što je dobio još jednu potvrdu za svoj rad od prve dame Sjedinjenih Američkih Država, Michelle Obama na predsedničkoj inaguraciji Barack Obame.

Danas se takođe s velikim nestrpljenjem čekaju i revije Petera Soma, Rebecce Minkoff, Kate Spade i Yigala Azrouela. Kultni američki brendovi  Rag & Bone i Helmut Lang koji među svojim fanovima imaju i imena poput Kate Moss, Miranda Kerr i Cara Delevingne predstaviće svoje revije poslepodne i večeras.

Prethodnih dana poklonici mode uživali su u revijama i prezentacijama Rachel Comey, BCBG Max Azria, Creatures of the Wind i Lisa Perry.

Rachel Comey za J/Z 2013-14 pripremila je modele sa kratkim crnim perikama. Dizajn je inspirisan kasnim sedamdesetim: lagane rolke ispod džempera sa V izrezom, pantalone koje naglašavaju kukove, haljine malo ispod kolena i naglašena obuća. Odeća ističe muškobanjatost kod žena.

BCBG Max Azria reviju karakteriše slojevitost, svilene haljine i dezen inspirisan arhitekturom Istanbula. Krzneneni prsluci, jakne od fine kože, pantalone koje su prekrivene dugačkim lepršavim haljinama i vunene kape, po mišljenju modnih kritičara, odišu gipsy stilom.

Creatures of the Wind kolekcija je potpuni art. Fini detalji poput ručno oslikanih kožnih elemenata na majicama i svetlucavih Swarovski pruga na leđima jakni čine komade spektakularnim.  

Lisa Perry dizajni inspirisani su subkulturom modista. Optički printovi, pepito i pop art miksovani su sa slim pantalonama, kaputima sa dva lica i bluzama A kroja. Crna, bela, pink, crvena i elektro plava su boje koje karakterišu ovu reviju.