Modna kuća Topshop i kompanija Google omogućiće da revija brenda na predstojećem London Fashion Weeku koja je zakazana za 17. februar bude dostupnija nego ikad. Svi koji žele moći će da gledaju catwalk iz raznih perspektiva na internetu.

„Oduševljeni smo saradnjom sa Topshopom. Fanovi će na jednom mestu moći da dožive ovosezonsku modnu reviju iz svakog mogućeg ugla“, rekao je globalni marketing direktor Google+ Marvin Chow. „Topshop je priredio jedinstveno iskustvo za svoje fanove. Uz pomoć nekoliko Google tehnologija fanovi će se povezati sa cenjenim dizajnerima i modelima, to je veliki uticaj na modu i kulturu, ali i neverovatno iskustvo za našu rastuću Google+ zajednicu.“

Neke od manekenki će, tokom revije, nositi „State-of-the-art“ kameru, nazvanu Model Cam. Publika će tako moći da vidi i oseti kako je biti Cara Delevingne, Jourdan Dunn i Rosie Tapner tokom catwalka.

„Road To The Runway“ je digitalni dnevnik koji će ponuditi dublji pogled na svet modela tokom sezone revija.
Topshop Youtube kanal i Google+ stranica uživo će prenositi reviju u potpunosti od momenta kada modni urednici i VIP gosti stignu.

Takođe u saradnji ova dva brenda nastale su i aplikacije „Be The Buyer“ i "Be The Create". Prva će ponuditi savete i trikove za napredak u karijeri, ali i savete za buduće kupce, a druga će omogućiti da putem video chata fanovi pristupe centrali Topshopa gde će dizajnerski tim brenda odgovarati na pitanja pre početka šoua.