Revolucionarna tehnika naziva se Precious Surface, i za razliku od dosadašnjih metoda ("gold foiling" i "gold leafing"), ona zapravo uliva pravo zlato direktno u tekstil, stvarajući tako veoma vrednu teksturu.

“Naš tim majstora koji dolazi iz sveta mode i iz industrije nakita, potrošio je godine na tehnološkom razvoju ove veštine”, rekao je generalni direktor kompanije Mi Piaci, Mackenzie Valk za ELLE.com.

“Naši klijenti traže nešto novo, nešto uzbudljivo. Oni traže način da se razlikuju od drugih jer je tržište prezasićeno ručnim torbama sa dizajnerovim logoom”, dodao je Valk. 

U asortimanu su klasične ručne torbe, tanke klač tašne čija je cena od 1.695 do 17.495 dolara, kao i kožne narukvice koje koštaju od 265 do 465 dolara.

Kolekcija komada napravljenih od krzna je dizajnirana u saradnji sa Robertom Mascijem, modnim veteranom koji je radio za Chanel i Fendi. Ova kolekcija se sastoji od jedinstvenih krznenih bundi, jakni, rukavica, ručnih torbi i šalova. Iako je ovaj brand već jednom pravio zlatno krzno za Fendi, kao i zlatne ručne torbe za Gucci, ovo se smatra njihovom prvom samostalnom kolekcijom.