Moda je u Kulturnom centru Grad svakako našla idealno mesto da se redovno održava, napreduje i razvija okupljajući pri tom neverovatno veliki broj umetnika. Do sada je na „Modi za poneti“ izlagalo više od 500 dizajnera, umetnika, zanatlija i svih onih koji stvaraju prelepe predmete koje svi rado nosimo. Ove godine u periodu od 12. do 14. aprila, pored brojnih izlagača svojih kolekcija nastupaće DJ O Mašić (12. aprila), DJ Dimitrije Stojanović (13. aprila) i DJ Dejan Ubović (14. aprila).

Takođe u okviru ovog programa, Nataša Milošević, diplomirani ekonomista i veliki sladokusac predstaviće nam Hangri Kapkejk. „Ne možete kupiti sreću ali možete kupiti kapkejk, a to vam je skoro isto.“
Nakon pet meseci provedenih u Vašingtonu gde je imala priliku da proba najukusnije kapkejkove na svetu, započela je svoju samostalnu radionicu koja iz dana u dan postaje sve popularnija. Među velikim izborom aroma tu su kapkejkovi sa plazmom i eurokremom, medom i jogurtom, kokosom, čokoladom sa višnjom, limunom, malinom i mnogim drugim, od specijalnih zimskih do posnih sa bundevom i cimetom... Oni će se prodavati po ceni od 120 dinara.

Dizajn aprilskog plakata je uradila Maja Josifović.
Više informacija o ovom dešavanju možete pronaći na: www.gradbeograd.eu