Paul Smith će debitovati sa svojom kolekcijom za muškarce na londonskom fashion week-u u junu 2013. Brend će svakako, pored ovoga, predstaviti i glavnu kolekciju na nedelji mode u Parizu.

Nedavno je objavljno da će i Burberry prekinuti svoju tradiciju, predstavljajući po prvi put liniju za muškarce u Londonu, s obzirom da ova modna kuća svoje nove kolekcije uvek prvo predstavljala na nedelji mode u Milanu.

Na fashion week-u u Londonu, pored Paula Smitha, muške kolekcije, po prvi put, predstaviće i Jimmy Choo i Rag & Bone.

„Drago mi je što je Burberry odlučio da svoju mušku kolekciju predstavi u Londonu, a ne u Milanu što je pokazatelj njihove posvećenosti Londonu kao sedištu muške mode“, izjavio je Mark Dylan, urednik GQ UK i organizator London fashion week-a, dodajući da ove sezone ima više posla nego prethodne, jer će ove godine svoje muške kolekcije predstaviti Jimmy Choo, Paul Smith i Rag & Bone što je dobar pokazatelj da London Collections: Men nije samo mesto za poznate britanske dizajnere već i za internacionalne dizajnere i brendove takođe.

Očekuje se da više od 60 dizajnera predstavi svoje nove kolekcije tokom nedelje mode u Londonu, koja će se održati između 15. i 18. juna.