Probudili ste se mrzovoljni i umorni i ništa vam ne ide od ruke. Jednostavan način za podizanje raspoloženja je odabir crvene odeće koja će vas naterati da se fokusirate na sebe, pružiće vam samopouzdanje i snagu za preuzimanje kontrole.

Plava boja smiruje i opušta, ali i daje određenu dozu ozbiljnosti, pa predstavlja sjajan odabir za dan u kancelariji. Ako joj dodate neki tamnocrveni detalj, to će biti dobitna kombinacija.

Ljubičasta boja karakteriše samouverene i snažne ljude, nekada je ovu boju mogla da nosi samo aristokratija, a ako želite da okolina prepozna vaše sposobnosti, ova boja je najbolji mogući izbor, samo pazite da ne preterate.

Zelena nas opušta i približava prirodi, stoga je i idealan odabir za vikend. Ukoliko vam je na poslu haos, ova boja odeće može puno da vam pomogne u smirivanju situacije. Pripazite ipak na odabir nijanse koja mora da odgovara vašem tenu, inače će kombinacija biti promašena.

Ako želite sa budete smireni i spokojni, kombinujte plavu i zelenu, dok će vam moć i kreativnost doneti kombinacija zlatne ili crvene i bordo boje. Svoj slobodni duh najbolje ćete izraziti kombinacijom zlatnožute i narandžaste.