ŽRTVA MODE?

Nema ništa gore nego videti devojku koja je obučena po poslednjoj modi, a da joj pritom ništa od garderobe koju ima na sebi ne stoje. Ukoliko ipak ne možete bez modnih trendova, pokušajte da ih uklopite u neki svoj lični stil i ne nosite po svaku cenu krojeve koji ne laskaju vašoj figuri, samo zato što su u trendu. Lepo je uvek biti in i pratiti modne trendove, ali ne pod svaku cenu!

UDOBNOST JE BITNA!

Iako bi mnogima od nas odgovaralo da u svakoj prilici nose trenerku, kao najudobniji odevni predmet, ipak postoje kodeksi oblačenja koje moramo poštovati. Ono što je svakako dozvoljeno, čak i preporučljivo ukoliko želite da se osećate samouvereno jeste da nosite komotne stvari u kojima ćete se osećati udobno i dobro.

POZITIVAN STAV

Ovo se ne tiče same garderobe, ali pozitivan stav mnogo utiče na samopouzdanje pojednica. Zato ukoliko vam je raspoloženje u padu obucite omiljenu stvar i barem na taj način popravite raspoloženje. Budite lepi sebi, pa ćete samim tim i drugima!

PRAVI KROJ

Veoma je važno da znate šta vam stoji, a šta ne. Tako ćete i kada su poslednji modni krikovi u pitanju moći da izaberete pravi kroj za vas i poboljšate vaš izgled.

ŠTA SE NOSI U KOJOJ PRILICI

Ovo pravilo deluje banalno, ali ako se nađete neprikladno obučeni u određenoj situaciji to može veoma narušiti vaše samopouzdanje, zato dobro planirajte šta ćete da obučete kako biste u svakoj prilici blistali.

izvor: www.b92.net/superzena/