Već 14 godina modna agencija FOX sa velikim uspehom plasira devojke i mladiće iz Srbije i regiona na vodeća svetska modna tržišta: Njujork, Milano, London, Pariz, zatim u daleku Aziju i na Bliski istok. FOX Fashion Agency u saradnji sa modnim studijom Click organizuje kasting za nova lica predstojeće Beogradske nedelje mode u nedelju 13. oktobra u 12h u Zira shopping centru (II sprat).

Članovi FOX agencije svrstani su u sam vrh svetske i domaće modne industrije: Mila Mihljačić je zaštitno lice Zara i Iceberg kampanja a ove godine je učestovala na ukupno 100 revija najprestižnijih svetskih dizajnera i kuća. Alfred Kovač je krasio D&G i Emporio Armani kampanje, dok su Marina Krtinić i Ivan Marić osvanuli u na globalnim kampanjama za Sephoru, odnosno Gianfranco Ferre a Nemanja Maksić poneo modele na revijama: Dior, Valentino, Lanvin i mnoge druge.

Propozicije za prijavljivanje na kasting:

Na kasting se mogu prijaviti sve devojke od 14 do 20 godina, visine 172 do 180 cm i mladići od 18 do 24 godine, visine 182 – 190 cm.

Preporučuje se da devojke na kasting dođu sa prirodnom šminkom, čiste kose, u odeći koja ističe figuru i sa sobom ponesu cipele na štiklu. Za mladiće je preporuka da dođu u garderobi u kojoj se najbolje vidi figura, te da izbegavaju široke košulje, džempere i farmerke…).

Više informacija na www.facebook.com/FoxFashionAgency i www.foxmodel.com