Sestra poznate pevačice Beyonce, konačno je dobila posao iz snova! Dvadesetsedmogodišnja muzička zvezda čiji stil je miks boemskog, romantičnog i hipi look-a, radosnu vest je podelila na svom Instagram profilu, šerujući sliku svojih neverovatno zgodnih nogu u patikama iz Girls of Blaze Disc kolekcije koje je pevačica osmislila zajedno sa ekipom Pume. Veselu kolekciju u kojoj će sigurno dominirati lud, zabavan print u eksplozivnim bojama možemo da očekujemo pred kraj zime, u februaru 2014.

Ispod slike, mlada pevačica je naglasila kako je presrećna što nakon toliko godina koje je posvetila režiranju svojih spotova, naslovnica za album, web sadržaja…, ima priliku konačno da svoju strast prema modi iskoristi radeći za veliki svetski brend, Pumu!

"Ne mogu rečima dovoljno da opišem koliko sam srećna zbog ove saradnje, jer Pumu obožavam ne samo zvog njihovog dizajna, već i zbog kompletnog koncepta, i načina na koji se ceo taj koncept promoviše i prikazuje. Tokom leta zabavila sam se radeći sa kreativnim Puminim timom ne bi li našli najsavršeniju fuziju mog stila i Pumine filozofije. Četiri sjajna dizajnera su zajedno sa mnom redizajnirala moj omiljeni Puma Disc par patika. Krajni rezultat je sjajan, a inspiraciju smo pronašli u Brazilu! Ova kolekcija je divlja  i luda i čeka vas u februaru! Moj posao iz snova tek je počeo!"