Francuskom modnom gigantu – pogotovo u trenutku kada je glavni dizajner renomiranog brenda postao Raf Simons, koji je u Diorove kolekcije ubrizgao inekciju surealne, ženstvene mode, odoleo je mali broj poznatih.     

Stylish Dior kreacije videli smo na glavnim događajima godine, kao što je Kanski festival, MET gala veče, kao i na bezbrojnim filmskim premijerama. 

Ovolikoj popularnosti svakako je doprineo tim IT dama koje su u kao prave ambasadorke u kampanjama za Lady Dior i Miss Dior bile verna glam lica brenda – Marion Cotillard, Natalie Portman i Jennifer Lawrence. 

Ove tri gracije su tokom godine prošetale neke od naglamuroznijih kreacija s potpisom francuske modne kuće. Natali je tokom promo turneje filma Thor: Dark World, samo menjala toalete tako što je iz jedne Dior haljine prelazila u drugu Dirovu. 

S druge strane, njena koleginica Lawrence je imala nekoliko nezaboravnih Dior momenata, kako sa dodele Oskara tako i sa turneje drugog dela filma The Hunger Games: Catching Fire.

Najveći ambasador brenda je ipak bila Marion koja je svakom autfitu dala svoj pečat ili elegantan stav.  

Diorove kreacije u 2013. godini nosile su i Cate Blanchet, Emmy Rossum, Jennifer Aniston, Jessica Alba, Natalia Vodianova, Nicole Kidman, Zhang Ziyi…., kao i veliki broj IT muškaraca!