Šestomesečna North postaje prava trendseterka sa samo šest meseci starosti!

Naime, Kim Kardashian je na svoj Instagram profil postavila fotografije na kojima su božićni pokloni namenjeni maloj North. Činjenica da bebica dobija poklone nije neobična, međutim, oni u kojima devojčica uživa svakako nisu uobičajeni. Stella McCartney, Giuseppe Zanoitt, Hermes, Charlotte Olympia... Svi oni poslali su skupe, u nekom slučaju po meri urađene komade garderobe, kao poklone za North.

"Giuseppe, hvala za prekrasne cipele koje si napravio za North! Volimo te", napisala je Kim ispod fotografije dva para cipelica koje je ovaj kreator dizajnirao specijalno za nju.

Kim je i uz preostale tri fotografije napisala slične zahvalnice prijateljici Stelli McCartney, kao i Charlotte Olympiji i Ermeu.

Ovo nisu prvi skupi pokloni koje je mala North dobila od rođenja 15. juna. Beyonce i Jay Z, kao najbolji prijatelji Kanjea Westa, odlučili su se za najbolje poklone namenjene njegovoj ćerkici. Tako su pri prvoj poseti doneli poklone među kojima su se našli i komadi garderobe modne kuće Dior, kao i Swarovski stolicu za hranjenje.

Izvesno je da će ćerkica Kim i Kanjea već pri prvim koracima poneti ime najmanje trendseterke, a ispod teksta možete da pogledate poklončiće koje je ponosna mama fotografisala za Northin prvi Božić...