Da, da, dobro ste pročitali... Najmlađa junakinja poznatog crtanog filma koji svi pamtimo iz detinjstva, Kamičak, postaje novi imperativ u svetu frizura...

Reklamna kampanja sa dva modela Lindsey Wixson i Sashom Luss više je nego interesantna... Kao sestre bliznakinje, sa identičnim frizurama, ove dve manekenke svakako su pravi izbor za zaštitna lica kolekcije proleće/leto 2014.

Kako je i sam Lagerfeld rekao, sama Coco Chanel ne bi bila oduševljena onim što on radi, ali je neophodno da ostavi svoj pečat na ovoj modnoj kući kako je to i ona sama učinila... Složićemo se da mu i više nego dobro ide!

Nema tu nikakvih posebnih iznenađujućih momenata, chanelovski materijali i krojevi, po koji upad sa jarkim bojama, ali je prosto nemoguće ne obratiti pažnju na same frizure manekenki i instant se vratiti u detinjstvo kada ste sa roditeljima na malim ekranima pred spavanje gledali Porodicu Kremenko...

Moramo da priznamo da je Lagerfeld ponovo uspeo...Taj duh šezdesetih na moderan način sa detaljima koji podsećaju na detinjstvo - jednostavno poželimo odmah da se transformišemo!

Tekst: Katarina Pavlović