30-godišnja manekenka, koja je nedavno najavila pauzu u svetu modelinga zbog iscrpljenosti, sjajno je predstavila seksi, minimal kolekciji koju je Alexander Wang uradio za luksuzni brend.

Daria koja se pojavljuje u još nekoliko prolećnih kampanja brendova Mango, Celine i Ferragamo uveličala je kampanju u kreacijama iz pomenute kolekcije pa je vidimo u nekoliko krajnje upaćetljivih lookova: pink haljini neobičnog kroja, beloj suknji i topu koji je ukrašen atraktivnim crnim vezom, dok nekako najmisteriozniji look ima u crnoj, raskošnoj jakni.

Kompletnom izgledu doprineo je efektan make-up: usne boje šljive, zalizana bela kosa i bronzana, sjajna senka za oči. Za make up je bila zadužena Diane Kendal, dok je kosu stilizovao Paul Hanlon.

Iza mračne kampanje koja ima primetan creepy Edgar Allen Poe vajb stoji slavni fotograf Steven Klein koji je kampanju snimao u svom njujorškom studiju. Alexander Wang je izjavio da je ideja i bila da se uz pomoć biljki i grančica postigne atmosfera misterije i mračne privlačnosti.

Kako nama Daria izgleda kao chic gazdarica mračne, jezive napuštene kuće, mislimo da je kampanja i više nego uspešna!