Sarah Jessica Parker je dobila novu priliku da još jednom pokori modnu industriju! Kako prenosi sajt WWD, Sarah će uploviti u avanturu sa sajtom WeTheAdorned koji se prevashodno bavi prodajom luksuznog nakita preko interneta.

Poznata glumica je izabrana za glavnog urednika/kustosa pomenutog sajta koji bi trebao da počne sa radom početkom proleća.

Ekskluzivni sajt će imati početnu nadoknadu za sve zaintereseovane članove koji će članstvom dobiti beneficiju da kupuju luksuzan i unikatni nakit koji je striktno dizajniran samo za WeTheAdorned.

Među izabranim dizajnerima koji će imati svoje setove nakita u ponudi na sajtu nalaze se imana kao što su Dannnijo, Fenton and Fallon, Erickson Beamon i Pamela Love. Uloga glumice biće velika shodno činjenici da će ikona stila birati nakit koji će se kasnije naći u ponudi. Dovoljan mamac za sve!

Sarah je inače vrlo zaposlena na početku godine nakon što je najavila svoju kolekciju cipela SJP, koju je osmislila zajedno sa Georgeom Makemusom, predsednikom američkog ogranka brenda Manolo Blahnika, od koje se očekuje da će biti apsolutni hit u svetu mode!